- 175 g. margarine
- 150 g. sukker
- 2 spsk. vaniljesukker
- 1 knsp. salt
- 3 æggeblommer
- 250 g. mel
- 2 1/2 tsk. bagepulver
- 5-6 spsk. mælk
Margarine, sukker, vaniljesukker, salt og æggeblomme røres sammen. Mel og bagepulver tilsættes sammen med mælk. Hæld dejen i en smurt bradepande eller springform.
Rabarber marengs
- 3 æggehvider
- 200 g. sukker
- 100 g. mandler (kan undlades)
- 1/2 kg. rabarber skåret i små stykker
Æggehvide piskes stive, sukker piskes i. Rabarber stykkerne vendes i, og marengs massen hældes udover kagen. Bages i 40-45 minutter ved 200 grader.
Kan serveres med cremefraise, skyr eller flødeskum, men kan sagtens spises uden :)
Fortsat god dag
Helle
Ingen kommentarer:
Send en kommentar